El Juventus aconsegueix l’ascens a Tercera Catalana

El conjunt mataroní guanya 1-0 l’Empenta i s’assegura el títol de campió del grup V de Quarta Catalana

• Oriol Cornet/ Fotos: Sant Flores
  • Dilluns, 05 Maig 2014 10:34

Juventus campióDes de ben aviat a la tarda a Can Xalant es respirava aire de festa, l'ascens matemàtic estava a només un punt i es podia aconseguir a casa davant l'Empenta de Premià, l’únic equip que havia pogut tòrcer la gran campanya del primer equip verd aquesta temporada. Els astres estaven alineats, una de les millors lleves de la història del club sobre el camp fet exclusivament de jugadors de casa i plagat de gent jove.

Juventus - Epneta

El partit va començar i el control era de l’Empenta, però Castela primer i Guanyabens després van veure aviat que els mataronins al contraatac podien sentenciar el partit. Al minut 37’ de la primera part, una passada creuada des del mig del camp va portar a una cavalcada per la banda que acabaria rematant el jove casteller verd Marc Torres en gol. Amb aquest 1-0 es va marxar al descans.

Juventus campió

A la represa hi va haver monòleg verd, però els locals van perdonar el 2-0  i l’Empenta va estar dos cops a punt d’empatar el partit, però el porter verd Cordon amb dues grans aturades va deixar la seva porteria a zero.

Finalment amb el xiulet de l'àrbitre, l’eufòria verda es va fer evident sobre el camp, les samarretes commemoratives de la gesta no van faltar, juntament amb la dutxa improvisada del cos tècnic. El Juventus ja és equip de tercera, fruit d'una molt bona plantilla capitanejada per un exigent i motivador Joaquin Hernàndez, entrenador d'un dels equips que passarà a la història del Juventus.

JUVENTUS - EMPENTA 1-0

JUVENTUS: Marc Cordon, Marc Torres (Andreu Dorda, 71’), Marc Guanyabens, Valentí Ballesteros, Sergi Fernàndez (Xavier Dominguez, 78’), Guillem Deus (Alex Sotillo, 84’), Adrià Castela (Alberto Carrasco, 71’), Joaquin Hernàndez, Marc Palau, Cristian Delgado (Oriol Guanyabens, 58’), Marc Fernàndez.
GOLS: 36’ Marc Torres (1-0).