La UD Cirera fa una gran demostració a camp contrari

Va guanyar per 3-5 al camp del Lloreda donant un pas important cap a la salvació

La UD Cirera va fer una altra vegada una gran demostració de com de bé juga a camp contrari i va guanyar per 3-5 al camp del Lloreda badaloní, donant així un pas molt important cap a la salvació. S'esperava amb recel el partit, ja que aquí a Mataró el Lloreda va caure derrotat per un contundent 6-1 i podien tenir cert ànim de netejar la imatge d'aquell partit, però el Cirera ha tornat a golejar.

L'equip cirerenc va colpejar ben aviat amb un gol d'Augusto Campos, però de seguida van replicar els badalonins igualant ràpidament el marcador. La primera part va continuar a un gran ritme i amb gran eficàcia dels dos equips, ja que al quart d'hora va tornar a avançar-se el Cirera amb gol d'Aleix Tarrés "Peque" i no va tardar gaire l'equip local a tornar a empatar, però encara abans del descans Hèctor Urbano va posar altre cop per davant el seu equip.

A la represa l'equip local va sortir a l'atac, però l'equip cirerenc va defensar molt bé i va sorprendre al contraatac amb dos gols més de Bustos i Demba que ja van decidir el matx. El darrer gol del Lloreda ja no va inquietar, perquè l'avantatge era molt gran i els tres punts van venir cap a Mataró, significant a més, com hem dit, un pas important cap a la permanència.

LLOREDA - UD CIRERA 3-5

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Hèctor Urbano, Miguel Fernàndez, Adrian Redondo "Fiti", Remo, Albert Rubio, Javi Bustos, Àngel Vega (Cristian Fernàndez 55'), Aleix Tarrés "Peque" (Demba Traoré 74'), Augusto Campos (David Jiménez 82') i Fran Carrasco.
GOLS: 5' CAMPOS (0-1); 8' Campoy (1-1); 15' TARRÉS (1-2); 26' Castro (2-2); 31' URBANO (2-3); 65' BUSTOS (2-4); 80' DEMBA (2-5); 85' Rosas (3-5).