El Mataró no pot amb el Molletense i les opcions d'ascens s'esfumen

Empat a zero en un partit amb poques ocasions, totes dels groc i negres

  • Diumenge, 04 Maig 2014 19:55

Mataró-molletense

El Mataró no ha pogut superar el Molletense, equip que s'ha presentat al Municipal del Centenari amb molts aficionats i la clara consigna de no perdre per, com a mínim, mantenir la segona plaça que després dels resultats del matí ostentava (abans de començar la jornada era colíder amb els mateixos punts que el Premià).

Mataró-molletense

En un partit amb poques ocasions de gol, els groc i negres no han pogut moure el marcador, cosa que fa que el somni de lluitar fins al final per l'ascens a 1a Catalana, sigui ja una utopia. Tot passava per guanyar al Molletense i no ha pogut ser. Ara, quan falten quatre jornades la segona plaça queda a cinc punts.

Mataró-molletense

L'ocasió més clara del partit ha estat al minut 38, quan després d'una bona jugada d'atac, Cristian ha estavellat un xut col·locat al travesser de la porteria visitant. A la segona meitat, sobretot al tram final, el Mataró ha buscat amb molta insistència el gol però la defensa i el porter del Molletense s'han mostrat molt segurs.

CE Mataró EF 0-0 UD Molletense

CE MATARÓ EF: Pol Andiñach, Antonio Pérez, Dani Prieto, Koke, Willy (Lluís, 75'), Parri (Pintor, 80'), Uri Martínez, Dídac Bancells, Cristian, Víctor Hernàndez (Barber, 78') i Marc Aranyó.