El Cirera pateix per aconseguir empatar a casa

El Sant Joan Montcada ha posat les coses molt difícils

La UD Cirera tenia un partit important en la seva lluita per intentar sortir de la zona de perill i no ha pogut passar de l'empat davant el Sant Joan de Montcada, un equip que estava, i continua estant, tres punts per damunt de l'equip cirerenc.

Cirera

El Cirera està tenint moltes dificultats per fer el seu joc, o com a mínim per treure bons resultats a casa seva, i avui no ha estat una excepció, tot i que s'ha aconseguit avançar als 25' amb un gol d'Albert Rubio. Però l'equip montcadenc ha continuat treballant molt seriós en defensa i ha aprofitat dues ocasions per avançar-se al marcador a l'inici de la segona part. Quan faltaven poc menys de deu minuts, i quan el Cirera estava abocat sobre la porteria visitant, aprofitant la seva superioritat numèrica per una expulsió d'un jugador visitant, Cristian Fernàndez, que havia entrat feia pocs minuts, va marcar el gol de l'empat, que va ser el mal menor després d'un partit molt competit i en el qual tots dos equips van tenir més ocasions per ampliar el marcador.

Cirera

UD CIRERA - SJ MONTCADA 2-2

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Hector Urbano, Miguel Fernàndez, Adrian Redondo "Fiti", Sergio Corrales (Cristian Fernàndez 67'), Javi Bustos, Albert Rubio, Remo (Fran Carrasco 56'), Angel Vega (José M. Jiménez 67'), Aleix Tarrés "Peque" (Demba Traoré 46') i David Serrano.
GOLS: 25' ALBERT RUBIO (1-0); 47' Scott (1-1); 51' Jiménez (1-2); 78' CRISTIAN (2-2)