El CE Mataró perd i es complica l'ascens a 1a

La Guineueta, equip que també lluita per pujar, s'ha fet amb el triomf en temps afegit

L'equip del CE Mataró avui al migdia ha vist trencada una bona ratxa de vuit partits sense conèixer la derrota, ja que ha caigut derrotat en temps afegit al camp de la Guineueta davant un equip que és dels més forts de la categoria i que també lluita per un ascens que, tot i que la resta de resultats de la jornada no han estat del tot desfavorables, es complica molt per a l'equip groc-i-negre que gairebé es veu obligat a guanyar els cinc partits que queden per tenir opcions d'entrar entre els dos primers, i encara depenent del que facin els altres equips capdavanters.

El partit al camp de la Guineueta ja se sabia que seria complicat, però l'equip de Jose M. Polo ha sortit molt seriós, tal com havia fet per exemple al partit del camp del Premià de Mar i ben aviat s'hauria pogut avançar amb una rematada de cap de Víctor Hernàndez, a la sortida d'un còrner, que s'ha estavellat al travesser. Però el CE Mataró (que jugava de blau) ha continuat insistint i s'ha pogut avançar amb un gol de Cristian a la mitja hora de joc, aprofitant una passada de Landi i arribant així amb avantatge al descans.

Futbol_Guineueta-CEM

Malauradament, al primer minut de la represa, l'equip barceloní ha marcat en una pilota dividia dins l'àrea, i s'ha trencat una ratxa de quasi 500 minuts sense encaixar cap gol per part del CE Mataró, que no en rebia des del passat 9 de març al camp del Turó Peira. De tota manera als vint minuts de la segona part la cosa semblava posar-se bé altre cop, ja que l'equip local s'ha quedat amb deu jugadors, però tot i això les accions d'atac del Mataró han estat infructuoses, com una a peus de Landi que no ha encertat, i en canvi en el temsp afegit la Guineueta, aprofitant una pilota llarga, quan el Mataró estava abocat a l'atac, ha marcat el que ha estat el gol de la victòria.

EE GUINEUETA - CE MATARÓ EF 2-1

CE MATARÓ EF: Pol Andiñach, Antonio Pérez, Dani Prieto, Koke, Abel Moreno (Willy 84'), Parri, Cristian, Baba (Albert Pintor 49'), Landi, Víctor Hernàndez (Jaume Gras 82') i Marc Aranyó (Uri Martínez 66').
GOLS: 31' CRISTIAN (0-1); 46' Pelegrín (1-1); 90+4' Puchi (2-1).