El CE Mataró té un partit molt important a la Guineueta

El partit serà diumenge a les 12 hores, a la mateixa hora el Cirera rebrà a casa el Sant Joan Montcada, un rival directe per la permanència

131124Fu_golaranyóDesprés de l’empat davant la UE Sants, el passat diumenge de Rams, el CE Mataró té un altre partit molt important aquest diumenge al migdia al camp de la Guineuta. És un rival del qual s’esperava molt, perquè era el que més s’havia reforçat. Va tenir un mal començament, però s’ha refet i encara està ficat a la lluita pels primers llocs, situat en cinquena posició a un punt de l’equip groc-i-negre, i havent sumat, igual que el CE Mataró i el líder Molletense, 13 punts en els darrers cinc partits. Recordem que la setmana següent el líder visitarà el camp del Centenari. Per tant sembla que en aquests dos partits es pot jugar bona part de les possibilitats groc-i-negres d’estar al final en una de les dues primeres places que donen dret a l’ascens directe o a la promoció.

La temporada passada el Mataró va perdre al camp de la Guineueta per 3-0, però l’anterior hi va guanyar per 3-4. Recordem que a la primera volta a Mataró el resultat va ser d’empat a 3 gols. Aquesta temporada l’equip barceloní ha cedit molts punts al seu terreny, ja que de 14 partits només n’ha guanyat 6 i n’ha empatat 7, però perdent únicament davant el Molletense. Si el Mataró compta amb tots els seus efectius, com va passar a Premià de Mar, i amb bon ajut de la seva afició (s’han posat autocars per al desplaçament), es pot esperar el millor.

La UD Cirera se la juga a casa

Per la seva part la UD Cirera, que està immersa en una altra lluita, en el seu cas per la permanència, té un partit també molt important, ja que rep el Sant Joan de Montcada, un equip que està tres punts per sobre, i al qual es pot atrapar, i superar per golaverage, ja que al seu camp es va empatar a 3 gols. Per això farà falta que l’equip cirerenc trobi la seva millor versió a camp propi, que aquesta temporada s’ha vist en poques ocasions, ja que ha perdut 8 vegades al Camp Municipal de Cirera.  

30a jornada (4 maig)
Carmelo - PREMIÀ DALT
Molletense - Catalana
Guineueta - UD CIRERA
Sants - Ripollet
Gramenet B - S.J. Montcada
Equipo Ja - Lloreda
PREMIÀ MAR - Vilanova Vallès
Badia - Singuerlín
Turó Peira - CE MATARÓ