El Cirera trenca la seva bona ratxa a camp contrari

El Ripollet s'ha imposat sense excessius problemes

La UD Cirera ha vist trencada la seva bona ratxa a camp contrari on havia puntuat en els seus dos darrers desplaçaments i ahir va caure derrotat amb certa claredat al camp del Ripollet, un equip de la zona alta, però una mica allunyat de les posicions d'ascens i promoció.
De tota manera, l'equip local va sortir a per totes conscient que no obtenir la victòria en aquest partit ja l'allunyava definitivament dels primers llocs, i poc després del quart d'hora va marcar el seu primer gol i a partir d'aquell moment va poder jugar amb més tranquil·litat i veient-les venir. El Cirera va intentar la remuntada, tal com havia fet la setmana passada al camp del Carmelo, però no hi va haver sort i ja en el tram final del partit, dintre del darrer quart d'hora, va veure com el Ripollet feia el segon.
Tot i la derrota, el Cirera encara continua fora de la zona de perill i a la pròxima jornada a casa intentarà retrobar-se amb el triomf.

RIPOLLET - UD CIRERA 2-0

UD CIRERA: Quim Cuixart, Sergi Corrales, Miguel Fernàndez, Adrian Redondo "Fiti", Javi Bustos, Angel Vega (Cristian Fernàndez 44'), Aleix Tarrés "Peque" (Augusto Campos 44'), Remo, David Serrano, Demba Traoré i Fran Carrasco.
GOLS: 18' Caballero (1-0); 77' Daniel Martínez (2-0)

Cirera - catalana