El CE Mataró no pot amb el Sants i s'allunya del líder

Ha estat un partit intens amb poques ocasions de gol clares

Mataro-santsEl CE Mataró no ha pogut derrotar la UE Sants en un partit que era molt important per tal de no perdre contacte amb els dos primers i així poder mantenir intactes les aspiracions d'ascens. Però el rival, el millor equip de la segona volta, ja que no perd des del primer partit de la mateixa, estava en la mateixa situació i ha vingut a defensar les seves opcions i ha aconseguit treure un empat a zero gols. D'aquesta manera l'equip groc-i-negre ja allarga a cinc les jornades que porta sense encaixar cap gol, tot i que sigui un consol una mica inútil, ja que veu com la diferència respecte del líder augmenta a cinc punts.

Ha estat un partit molt intens entre dos equips molt ben col·locats sobre el terreny de joc i que han demostrat més intenció d'evitar el gol contrari, cosa que han aconseguit, que no pas de marcar-los, cosa que no han assolit.

Mataro-sants

Poques ocasions de gol

El Mataró ha tingut una primera ocasió a peus de Landi que als dos minuts ha sorprès la defensa rival però el seu xut forçat ha sortit alt. La resta de la primera part ha transcorregut amb molt de joc al centre del camp, sense que cap dels dos equips aconseguís imposar el seu domini (al Mataró s'ha trobat a faltar Uri Martín com a director d'orquestra) i ja no hi ha hagut més ocasions de gol fins al darrer minut en que en un embolic dins l'àrea local Guillem Hernàndez (curiosament el mateix nom que el Willy del Mataró) ha xutat fregant la pilota al travesser.

Mataro-sants

A la represa s'ha mantingut la mateix tònica, però a mesura que passaven els minuts ha semblat que el Mataró s'anava imposant i en els darrers minuts hi ha hagut una oportunitat en jugada de contraatac que Víctor ha xutat massa alt i ja en temps afegit una d'Uri Martínez que després d'una excel·lent jugada individual ha xutat amb no massa angle i el porter visitant ha refusat.

CE MATARÓ EF - UE SANTS 0-0

CE MATARÓ EF: Pol Andiñach, Willy, Koke, Dani Prieto, Abel Moreno (Dídac Bancells 46'), Parri, Cristian, Baba, Landi (Barber 87'), Víctor Hernàndez i Marc Aranyó (Uri Martínez 64').