El Cirera empata al camp d'un dels capdavanters

L'equip cirerenc continua mostrant millor imatge fora de casa i només ha cedit en el darrer minut en jugada polèmica

La UD Cirera ha puntuat al camp d'un dels equips capdavanters de la classificació, el Carmelo, i d'aquesta manera, a part d'aconseguir un valuós punt que li permet allunyar-se una mica de la zona de perill, li ha fet un lleuger favor al seu rival local que redueix una mica la diferència respecte de l'equip barceloní.

El Carmelo, com era d'esperar, ha sortit a per totes i s'ha avançat al quart d'hora de joc, però, com sol fer habitualment l'equip cirerenc, ha començat a controlar el partit i ha donat el cop de gràcia amb un gol de Demba poc després d'iniciar-se la segona part. A partir d'aquí l'equip local s'ha posat nerviós i el Cirera ho ha aprofitat per avançar-se amb un gol de Fran Carrasco. El Carmelo ho ha provat des d'aquell moment a la desesperada i al final en el darrer minut ha aconseguit l'empat amb un gol polèmic arran del qual tres jugadors del Cirera han vist targeta, i un d'ells, Urbano, ha estat expulsat perquè era la segona.

CARMELO- UD CIRERA 2-2

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Héctor Urbano, Miguel Fernàndez, Adrian Redondo "Fiti", Sergio Corrales (Albert Garrido 83'), Javi Bustos, Angel Vega (Cristian Fernàndez 60'), Remo, Demba Traoré, Aleix Tarrés "Peque", Fran Carrasco.
GOLS: 14' Escarmena (1-0); 48' DEMBA (1-1); 62' FRAN CARRASCO (1-2); 90' Castro (2-2).