El CE Mataró continua en bona ratxa

Ha guanyat per 0-4 al camp del Gramanet B i es manté a tres punts del líder

El CE Mataró manté la seva bona ratxa, ja que ha guanyat al camp del Gramenet B, golejant-lo per 0-4, i d'aquesta manera allarga a vuit ja les jornades sense perdre, i a més ja porta quatre jornades guanyant i sense encaixar cap gol, una cosa que no succeïa des de la temporada 2007-08 quan Imanol Castilla va estar cinc partits sense encaixar cap gol a 3a Divisió.

L'equip groc-i-negre, tot i estar situat en cinquè lloc, continua en la lluita pel títol i pel lloc de promoció, ja que el Molletense, líder, només té tres punts més, i el Premià de Mar, que és segon en té dos més. Els altres dos equips que estan a la lluita, Carmelo i Sants, avui han ensopegat a casa cedint un empat.

14 gols en quatre partits

I tot i això s'està aconseguint gràcies, com diem, a una gran solidesa defensiva, que es manté tot i que el tècnic Jose M. Polo, per diferents motius, vagi fent rotacions a l'equip, i a més s'hi afegeix una gran millora en la capacitat golejadora, ja que l'equip groc-i-negre ha marcat 14 gols en aquests quatre darrers partits.

Avui el Mataró s'ha mostrat clarament superior al que és el nou cuer de la categoria i aquesta superioritat s'ha anat manifestant en els gols que han pujat al marcador. A la primera part Abel Moreno ha obert el marcador amb un centre-xut, després, al quart d'hora de la segona part, ha repetit de falta directa i aquest gol ja ha donat la tranquil·litat absoluta i en el tram final Joan Barber i Jaume Gras s'han estrenat com a golejadors i a més Adan Nevado ha fallat un penal.

GRAMENET B - CE MATARÓ EF 0-4

CE MATARO EF: Pol Andiñach, Abel Moreno (Jaume Gras 64'), Dani Prieto, Koke, Willy, Parri, Uri Martín, Baba (Albert Pintor 80'), Víctor Hernàndez (Dídac Bancells 46'), Uri Martínez (Adan Nevado 73') i Joan Barber (Marc Ariño 80').
GOLS: 26' ABEL MORENO (0-1); 62' ABEL MORENO (0-2); 73' JOAN BARBER (0-3); 89' JAUME GRAS (0-4).