El CE Mataró i la UD Cirera necessiten els tres punts

El conjunt groc i negre rel l'Equipo Ja i el Cirera la Catalana

140310Fu_UriMartinAquest cap de setmana el calendari ens porta dos rivals en principi assequibles, però que vénen de treure dos bons resultats. Per tant que ningú pensi que serà fàcil, com no ho va ser la temporada passada per al Mataró derrotar l’Equipo Ja (1-0). Però els dos equips mataronins van obtenir bons resultats la setmana passada i s’ha de creure en la possibilitat de sumar els 6 punts.

La UD Cirera rep diumenge a les 12 hores La Catalana, un rival directe per la permanència que ve de donar la sorpresa i aconseguir un empat al camp del Carmel. Ara mateix els mataronins tenen dos punts més, per tant una triomf deixaria a l'equip visitant a cinc punts d'un Cirera que s'allunyaria de la zona baixa.

El CE Mataró rep a les 17 hores (horari d'estiu) la visita de l'Equipo Ja, un equip situat a mitja taula que ve de guanyar 6-1 el Singuerlín, però que a fora baixa les seves prestacions. Després de gaunyar a Premià de Mar el conjunt mataroní no pot deixar escapar punts a casa si vol lluitar fins el final per l'ascens a Primera Catalana.