El Cirera suma tres punts a Premià de Dalt

L'equip cirerenc ha trencat una mala ratxa i dóna un pas més cap a la salvació

Si el CE Mataró ha guanyat a Premià de Mar, la UD Cirera ho ha fet a Premià de Dalt i també amb una gran solvència i superant el seu rival per 0-3. Amb aquest resultat el Premià de Dalt fa un pas més cap al descens i el Cirera fa un pas cap a la salvació, després de trencar una mala ratxa, ja que feia quatre partits que perdia.

El partit ha començat bé amb un gol molt matiner de Demba Traoré, que abans de la mitja hora de joc ja ha fet el segon. Això semblava que podria afrontar la segona part amb força tranquil·litat, però la cosa s'ha complicat quan Miguel Fernàndez ha vist dues grogues en pocs minuts i el Cirera s'ha quedat amb 10.

Mataro-premià de dalt

A la represa, l'equip mataroní s'ha tancat la darrere, defensant amb ordre, i ha anat controlant força bé la situació i qual faltaven sis minuts per al final, encara ha pogut marcar el tercer, obra de Javi Bustos.

PREMIÀ DE DALT - UD CIRERA 0-3

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Hèctor Urbano, Miguel Fernàndez (expulsat als 32'), Adrian Redondo "Fiti", Sergio Corrales, Albert Sànchez, Albert Rubio, Àngel Vega (Remo 68'), Javi Bustos (David Jiménez 85'), Carlos Gómez (Aleix Tarrés "Peque" 37') i Demba Traoré.
GOLS: 7' DEMBA (0-1); 26' DEMBA (0-2); 84' BUSTOS (0-3).