El CE Mataró passa per sobre del Badia

Triomf clar dels groc i negres que havien sentenciat el matx amb cinc gols en la primera mitja hora de joc

  • Diumenge, 16 Març 2014 19:56

Mataro-badia

El CE Mataró ha superat de manera molt clara a un fluix Badia del Vallès, equip en zona de descens. Els de Polo n'han tingut prou amb una bona mitja hora inicial per sentenciar el partit amb cinc gols, dos des del punt de penal. Els visitants, a més, s'han quedat amb un home menys i no han pogut fer res davant de la superioritat dels groc i negres. 

Després del gol inicial d'Antonio Pérez, el Mataró n'ha fet dos seguits des dels onze metres (el primer transfomrat per Cristian i el segon per Landi). Abans de la mitja hora, el Mataró ha aprofitat la superioritat numèrica per rubricar la maneta amb gols de Víctor i Cristian, i ha seguit dominant el partit sense haver de posar el peu a l'accelerador i mantenint la porteria a zero.

Amb aquests tres punts el Mataró es manté a cinc punts de la segona plaça i ara també del líder, ja que Molletense i Premià de Mar es troben comandant la classificació amb els mateixos punts. L'ensopegada dels premianencs, pròxim rival del Mataró, ha estat l'única dels sis primers classificats.

Mataro-badia

Club Esportiu Mataró EF 5-0 CD Badia del Vallès

CE MATARÓ EF: Pedro López, Antonio Pérez, Dani Prieto (Pintor, 46'), Koke, Willy, Jaume Gras (Uri Martín, 65'), Baba, Víctor Hernàndez (Dídac Bancells, 71'), Uri Martínez (Oscar Bas, 56'), Cristian i Landi (Barber, 46').
GOLS: 6' ANTONIO PÉREZ (1-0); 17' CRISTIAN, de penal (2-0); 19' LANDI, de penal (3-0); 26' VÍCTOR HERNÀNDEZ (4-0); 28' CRISTIAN (5-0).
ÀRBITRE: Antonio Jíménez. Ha expulsat amb vermella directa a Samuel Aranda, del Badia, als 16'. Targetes grogues pels locals Landi, Gras i Willy, i pels visitants Cruz, Raúl, Herrero, Castillo, Arenas i Sergio.