El Cirera s'avança però acaba caient al camp de la Guineueta

Els locals han replicat molt ràpid al gol inicial dels cirerencs i després han dominat el matx

La UD Cirera tenia un compromís complicat al camp de la Guineueta un equip que és dels més potents de la categoria, tot i que fins ara no ha acabat de demostrar-ho, i després d'avançar-se abans del quart d'hora de joc, ha vist com l'equip local li acabava remuntant el marcador guanyant per 3-1.

El Cirera ha sortit ben plantat al terreny de joc, com sempre intentant tenir el control de la pilota i, abans del quart d'hora de joc, ha marcat el primer gol del partit. Malauradament les de Nou Barris han replicat de forma quasi immediata i el partit ha tornat a estar on era. La Guineueta ha marcat de penal poc abans del descans i a la represa ha pogut jugar a veure-les venir i traient el seu contraatac, que poc abans del final li ha donat el fruit del tercer gol.

GUINEUETA - UD CIRERA 3-1

UD CIRERA: Toni Rodríguez, León (Hèctor Urbano 45'), Miguel Fernàndez, Fiti, Sergio Corrales, Javi Bustos, Carlos Gómez, Albert Sànchez, Sergio Herrera (Youssef Chenaki 71'), Aleix Tarrés "Peque" i Jose Medina.