Al CE Mataró li volen dos punts poc abans del final

Ha jugat en inferioritat la darrera mitja hora i el Turó Peira ha empatat a quatre minuts del final

El CE Mataró EF ha vist com se li escapava el triomf poc abans del final, en el partit que ha jugat aquest migdia al camp del Turó Peira i d'aquesta manera s'allunya una mica més de les primeres posicions de la taula a falta d'onze jornades per acabar el campionat. Però encara s'ha de jugar contra la majoria d'equips que van per sobre i pot passar de tot.

140310Fu_UriMartin

L'equip groc-i-negre s'ha avançat als 23' amb un gol d'Uri Martín, i quan a la segona part semblava que controlava bé el partit, Parri ha vist la segona targeta groga quan encara faltava quasi mitja hora, i a partir d'aquell moment l'equip de Nou Barris ha premut l'accelerador i ha empatat poc abans del final.

El CE Mataró és l'equip menys golejat

L’equip de Polo continua manifestant una gran solidesa defensiva (només 10 gols encaixats en 12 partits fora de casa) i és l’equip menys golejat del grup, però per donar un salt cap amunt indubtablement caldrà millorar els registres golejadors, de cara als importantíssims partits que s'acosten contra Premià de Mar i Guineueta (fora) i Sants, Molletense i Ripollet (a casa).

TURÓ PEIRA - CE MATARO EF 1-1

CE MATARÓ EF: Pedro López, Antonio Pérez, , Dani Prieto, Abel Moreno, Willy, Àlex Aznar "Parri", Baba Nimaga, Uri Martín (Uri Martínez 60'), Víctor Hernàndez, Dídac Bancells (Landi 46') i Joan Barber (Albert Pintor 67').
GOLS: 23' URI MARTÍN (0-1); 86' Grife (1-1).