Els dos equips mataronins es desplacen a Nou Barris

El CE Mataró juga amb el Turó Peira i el Cirera al camp de la Guineueta

Porter LloredaDesprés d’una setmana de parèntesi, torna la 2a Catalana de futbol amb una jornada molt atractiva i en la qual els dos equips mataronins de la categoria es desplacen a Barcelona per jugar a la mateixa hora (12 hores) i en dos camps molt propers del districte de Nou Barris.

El CE Mataró juga al camp del Turó Peira davant un equip que la temporada passada va acabar en quart lloc i que ara lluita per fugir de la zona de descens, i que serà més perillós encara per aquest motiu. Aquesta temporada l’equip barceloní només ha guanyat dos partits al seu camp dels 10 disputats i n’ha empatat 4 i perdut 4. A la primera volta a Mataró el resultat va ser de 2-0 i ara l’equip groc-i-negre no creiem que en tingui prou amb un empat, ja que necessita els tres punts per no perdre contacte amb els de dalt.

La UD Cirera visita el camp d’un equip, la Guineueta, que diuen és possiblement el de pressupost més alt de la categoria, que s’ha reforçat molt, però que no ha acabat de quallar, però que lluita encara per ficar-se entre els dos primers. A la primera volta van guanyar a Mataró per 1-2, però a casa seva, tot i que només hi ha pogut guanyar el Molletense, tampoc estan excessivament forts ja que només han cedit sis empats.