El Cirera no pot amb el Sants

Ha caigut derrotat amb un gol en fred a l'inici de la represa

La UD Cirera continua en mala ratxa i avui ha caigut derrotat davant del Sants, un dels equips de la zona alta, per un mínim 0-1, i d'aquesta manera mentre el seu rival, després de tres victòries consecutives, continua ficat a la lluita per l'ascens i està igualat a punts amb el CE Mataró, l'equip cirerenc cau a una posició molt incòmoda en zona de possible descens.

El partit ha estat molt competit amb dos equips que intentaven jugar i amb el Cirera controlant molt bé la possessió de la pilota durant la primera part però sense arribar a inquietar excessivament la porteria rival, i en canvi el Sants ha tingut l'ocasió més clara en un xut de Sumarroca que va anar al pal.

Després, poc després d'iniciar-se la segona part, la UE Sants s'ha avançat amb un gol en fred i a partir d'allà ha controlat bé el partit, disposant d'alguna altra bona ocasió. El Cirera quan faltava un quart d 'hora s'ha quedat amb deu jugadors per expulsió de Fran i poc abans del final amb nou, per expulsió de Rubio, però curiosament ha estat en el tram final quan els cirerencs han posat la por al cos de l'equip santsenc amb dues bones ocasions a peus de Demba i de Sergio Corrales que no van trobar porteria.

UD CIRERA - UE SANTS 0-1

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Miguel Fernàndez, Albert Sànchez, Sergio Corrales, Javi Bustos, Alberto Rubio, Cristian Fernàndez (Dani Gutiérrez 58'), Àngel Vega (Demba Traore 46'), Aleix Tarrés "Peque" (Adriàn Redondo "Fiti" 46'), Carlos Gómez (Fran Carrasco 63'), David Serrano. Han estat expulsats per doble amonestació Fran Carrasco als 75' i Alberto Rubio als 84'.
GOL: 46' Sergio Navarro (46').