El CE Mataró mereix tomba el líder, però es queda amb l'empat

Els homes de Polo han fregat el triomf al final tot i jugar més de mitja hora amb deu homes

  • Diumenge, 23 Febrer 2014 18:59

El CE Mataró ha fet un molt bon partit davant del Carmelo, líder de la 2a Catalana, que no ha demostrat res de l'altre món, a part d'una bona defensa i una afició molt cridanera i no massa educada (els crits de "puta Mataró" quan l'afició local es mostrava totalment esportiva, sobraven del tot) i suposem que buscant el conflicte, que ja els va bé. Però al final l'equip groc-i-negre s'ha hagut de conformar amb un empat, després de jugar la darrera mitja hora llarga de joc amb un home menys, i tot i tenir, en aquest tram final, dues immillorables ocasions per guanyar el partit.

Primera part de control
A la primera part el Mataró ha controlat la situació, amb tres jugadors de toc al centre com Parri, Uri Martin i Víctor, fent córrer molt al seu rival que intentava pressionar en tot moment la sortida de pilota de l'equip local. Però l'equip groc-i-negre només s'ha acostat a l'àrea rival en un parell o tres de centrades que no han acabat de trobar rematador. Tampoc els visitants han arribat amb perill i al descans s'ha arribat amb l'empat sense gols.

Dos gols en un minut
A la represa la cosa ha canviat i ja al primer minut Marc Aranyó ha tingut una bona ocasió que ha enviat alt, i poc després Víctor n'ha gaudit d'una altra que ha salvat un defensa sota pals. El Mataró s'imposava clarament, però als nou minuts en una jugada sense aparent perill, una centrada des de la dreta l'ha rematat de cap Cardona completament lliure de marcatge dins l'àrea, en la que ha estat l'única rematada dels visitants entre pals en tot el partit, i l'única errada defensiva del Mataró.
Però l'equip local estava ficat en el partit i pràcticament a la sacada de centre Cristian ha forçat un clar penal que ha comès el porter quan ja l'havia desbordat. L'àrbitre, creiem que erròniament, només li ha ensenyat groga, i immediatament el porter visitant ha aturat el llançament de Cristian, però el mateix jugador ha rematat el gol de l'empat.

Aturada a Landi

El Mataró mereix el triomf tot i jugar amb deu jugadors
Poc després ha arribat la jugada clau del partit quan Marc  Aranyó en una disputa al centre del camp ha vist la segona groga i per tant ha estat expulsat. Això ha deixat l'equip local en inferioritat, però tot i això el Mataró s'ha mostrat molt superior i s'ha vist que, jugant amb tots, possiblement s'hauria derrotat el líder. Perquè, fins i tot jugant amb deu, ocasions n'hi ha hagut de claríssimes com una de Landi que completament sol dintre de l'àrea petita ha xutat a sobre del porter, i ja en temps afegit quan en una jugada d'estratègia a la sortida d'una falta, Víctor ha rematat fora, també dins l'àrea petita, després que hagués tocat de cap Dani Prieto al segon pal.
Llàstima perquè el Mataró avui mereixia clarament els tres punts... però es pot continuar lluitant.

CE MATARÓ EF- CARMELO 1-1

CE MATARÓ EF: Pol Andiñach, Lluís, Antonio, Dani Prieto, Willy, Parri, Uri Martin, Uri Martínez (Baba 70'), Cristian (Landi 64'), Victor Hernàndez, Marc Aranyó (expulsat als 56' per doble amonestació).
GOLS: 54' Cardona (0-1); 55' CRISTIAN (1-1).