El CE Mataró rep la visita del líder

El conjunt groc i negre rep la visita del Carmelo, mentre que diumenge a les 12 el Cirera rep la visita del Sants

131124Fu_golaranyóAquest diumenge hi ha dos grans partits a Mataró. Al migdia  (12 hores) a Cirera reben el Sants, un històric que està lluitant per les primeres places, i que visita per primera vegada a la seva llarga història el camp cirerenc, i davant del qual els cirerencs estan obligats a guanyar. Després de perdre al camp del cuer de la categoria, l’equip mataroní necessita els punts per allunyar-se dels llocs de descens i no patir en el tram final de lliga.
 

A la tarda (16:30 hores) al Camp del Centenari el Mataró rep el líder, un Carmelo cada vegada més fort i que porta 4 triomfs seguits. La temporada passada el partit va acabar amb empat a 2, en l'única visita que aquest equip ha fet al camp de l'equip groc-i-negre, i a la primera volta el Carmelo va guanyar per 2-1.
I a més l'equip barceloní només ha perdut un partit fora de casa en tota la temporada (al campd el Sants per 4-1) dels 10 que ha jugat. Tota una dura prova del foc pel conjunt entrenat per Polo que si vol presentar la seva candidatura per l’ascens a Primera Catalana ha de superar el líder a casa.