El Cirera és derrotat severament al camp del cuer

L'equip mataroní no va tenir massa opcions davant un Gramanet B força inspirat

La UD Cirera no va poder puntuar al camp del cuer, el Gramenet B, que va tenir un dia força inspirat al seu camp de Can Peixauet, i va obtenir tres punts que li serveixen per sortir del darrer lloc de la taula.

Al seu davant l'equip cirerenc, potser una mica confiat, per la posició del rival a la taula, no va ser el que hem vist en altres partits de camp contrari i la seva defensa no va tenir la solidesa d'altres ocasions. L'equip local, que s'havia avançat quan faltaven cinc minuts per acabar la primera part, va resoldre el partit amb dos gols en deu minuts quan estava bastant avançada la segona part. Després va ser expulsat Jose Medina per doble amonestació i qualsevol tipus de reacció del Cirera va quedar tallada.

UD GRAMENET B - UD CIRERA 3-0

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Miguel Fernàndez (Hèctor Urbano), Adrian Redondo "Fiti", Albert Rubio, Sergio Corrales, Remo, Dani Gutiérrez (Àngel Vega), Jose Medina (expulsat als 75'), Aleix Tarrés "Peque" (Fran Carrasco), Carlos Gómez (Cristian Fernàndez), Javi Bustos (David Serrano)
GOLS: 40' Àlex (1-0); 64' Adrian (2-0); 75' Juan (3-0).