Victòria agònica i molt valuosa del CE Mataró

Els dos centrals de l'equip groc-i-negre decideixen el partit davant el Singuerlín en el temps afegit

Celebració triomf Singuerlín

El CE Mataró ha aconseguit una victòria vital davant el Singuerlín de forma agònica, amb un espectacular gol en el temps afegit, en el qual han intervingut decisivament els dos centrals de l'equip, Dani Prieto, amb una centrada en posició acrobàtica quan la pilota s'escapava per la línia de fons, i Koke, rematant de cap en planxa sobre la línia de gol.

No ha estat un bon partit del CE Mataró. Com sempre, tot i jugar a casa i davant un equip de la zona baixa, ha sortit a tocar-la molt, intentant controlar la situació, però sense arribar a entrar a l'àrea rival i jugant quasi sempre dintre el propi terreny. En una de les poques arribades a l'àrea, després d'un córner, la pilota ha arribat a Marc Aranyó que des de dintre de l'àrea, una mica escorat cap a l'esquerra, ha engaltat un xutàs que ha entrat enganxat al travesser significant el primer gol local.

A la represa el Mataró hauria pogut sentenciar el partit en tres jugades en les quals Uri Martínez, Víctor i Adan Nevado han decidit xutar quan tenien en molt millor posició a un company. A partir dels deu minuts l'equip visitant s'ha anat fent amo i senyor del centre del camp superant completament l'equip local en el tema físic i Pol Andiñach s'ha lluït en dues ocasions evitant el gol, i encara, poc després, una rematada d'un davanter visitant, completament sol, ha sortit per damunt del travesser. Però el que es veia a venir al final ha arribat, quan una centrada des de l'esquerra l'ha refusat Pol però Giràldez ha acabat rematant a plaer el gol de l'empat.

Celebració triomf Singuerlín

A partir d'aquí el partit s'ha trencat. Polo ha fet entrar Uri Martín i Landi que retornaven tots dos a l'equip groc-i-negre després de molt de temps. El primer ha posat ordre al centre del camp i el segon ha lluitat com sempre contra la defensa visitant. El Mataró, ara sí, s'ha abocat sobre l'àrea del Singuerlín, i ha tingut dues ocasions més desaprofitades per no seleccionar bé la millor opció i al final, quan ja passaven quatre minuts, Parri ha centrat al segon pal on Dani Prieto ha saltat acrobàticament enviant la pilota cap al mig on Koke s'ha llançat en planxa per rematar el gol de la victòria. Els visitants han perdut els nervis i ja ni tan sols s'ha tret de centre.

CE MATARÓ EF - SINGUERLÍN 2-1

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Antonio Pérez, Dani Prieto, Koke, Abel Moreno (Willy 32'), Parri, Pintor (Uri Martín 72'), Uri Martínez, Víctor Hernàndez (Landi 72'), Cristian (Marc Ariño 61'), Marc Aranyó (Adan Nevado 46').
GOLS: 34' MARC ARANYÓ (1-0); 70' Giràldez (1-1); 90+4' KOKE (2-1).

El gol del triomf

Prieto Centrada gol

Gol Koke

Gol Koke