El CE Mataró pateix però acaba guanyant a camp contrari

El gol del reaparegut Cristian Pérez a la primera part ha valgut els tres punts

El CE Mataró ha aconseguit retrobar-se amb el triomf a camp contrari guanyant per un mínim 0-1 al camp del Vilanova del Vallès, un equip que es jugava molt ja està a la zona de descens i necessitava els tres punts. Ha estat decisiu el gol del reaparegut Cristian Pérez a la primera part, però també l'excel·lent partit del porter Pol Andiñach que ha fet tres intervencions de molt de mèrit salvant gols que ja es cantaven.

Cristian

El partit va començar amb molta estona de tempteig sense que cap dels dos equips es decidís a arriscar a l'atac i els minuts van anar passant sense ocasions de gol, fins que en una jugada que tampoc tenia excessiu perill, Luís va robar una pilota dins l'àrea rival i la pilota va anar a parar a peus de Cristian que des del punt de penal va demostrar el seu olfacte golejador i va engaltar un xut imparable que al final va acabar donant els tres punts al seu equip. Poc després va aparèixer Pol Andiñach per enviar a córner una pilota que entrava per tot l'escaire.

A la represa el CE Mataró –que jugava de blau, ja que era el rival el que jugava de groc-i-negre– va controlar molt bé la situació durant vint minuts, però a poc a poc l'equip local va anar a més i l'equip mataroní, que tenia al camp dos jugadors com Cristian i Víctor que feia molts partits que no jugaven, va anar baixant el seu rendiment físic. I a més va veure com era expulsat Luís per doble amonestació al minut 72'. A partir d'aquí el Vilanova es va llançar a l'atac, i la defensa mataronista va patir una mica i en un altre parell d'ocasions va haver d'aparèixer Pol Andiñach per fer dues aturades de molt de mèrit sota pals i algunes bones sortides, que van evitar que l'equip local es fes amb l'empat... i a més fa que el seu equip torni a ser el menys golejat de la categoria i pugui continuar lluitant per l'ascens.

VILANOVA VALLÈS - CE MATARÓ EF 0-1

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Antonio Pérez, Koke, Dani Prieto, Abel Moreno, Parri, Baba, Luís (expulsat als 72'), Víctor Hernàndez (Albert Pintor 78'), Cristian Pérez (Adan Nevado 88'), Marc Aranyó (Uri Martínez 60').
GOL: 32' CRISTIAN PÉREZ (0-1).