El Cirera es retroba amb el triomf

Aleix Tarrés "Peque" ha estat decisiu amb els seus dos gols, un prop del final

La UD Cirera s'ha retrobat amb el triomf davant un rival dur com és l'Equipo Ja i d'aquesta manera surt altra vegada de la zona de perill, tot i que aquesta està situada a només un punt i per tant tocarà continuar patint.

I avui també ha hagut de patir l'equip mataroní ja que la victòria no ha arribat fins ben a prop del final quan Aleix Tarrés "Peque", que ja havia marcat el primer gol a poc d'iniciar-se el partit, ha pogut desfer l'empat que estava al marcador des que l'equip visitant havia empatat als deu minuts de la segona part.

Mataro-equipo ja

L'equip visitant ha patit una expulsió per doble amonestació poc després d'haver marcat el seu gol, i el Cirera a partir d'aquell moment, s'ha llançat a l'atac, arriscant també algun canvi ben ofenisiu, i ha trobat el premi al seu esforç a sis minuts del final.

UD CIRERA - EQUIPO JA 2-1

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Miguel Fernàndez, Adrian Redondo "Fiti", Remo, Sergio Corrales (Cristian Fernàndez 79'), Albert Rubio, Javi Bustos, Aleix Tarrés "Peque" (Demba 88'), Carlos Gómez, Jose Medina i Dani Gutiérrez (Angel Vega 72').
GOLS: 5' ALEIX TARRÉS "PEQUE" (1-0); 54' Diego Cruz (1-1); 84' ALEIX TARRÉS "PEQUE" (2-1).