El CE Mataró fa un pas enrere

Ha perdut a casa davant del Lloreda en un partit amb poques ocasions i decidit per un penal

El CE Mataró ha perdut a casa davant el Lloreda badaloní, un rival directe de la zona alta, i d'aquesta manera fa un pas enrere en la lluita per aconseguir, com a mínim, la plaça de promoció d'ascens.

Com era d'esperar ha estat un partit eminentment defensiu. L'equip local era el menys golejat de la categoria, amb 16 gols, i el visitant n'era el segon, amb 17, (i a més tenint en compte que sis dels gols els havia rebut al camp del Cirera), i amb aquesta ha estat l'onzena vegada que el Lloreda deixa la seva porteria a zero en el que portem de campionat.

L'organització defensiva de l'equip visitant ha estat perfecta i l'equip groc-i-negre, que ha sortit amb molt poca convicció atacant, pràcticament no ha disposat d'ocasions de gol. Tampoc l'equip badaloní n'ha disposat massa, ja que la defensa local també ha estat bé, però els seus atacs eren més verticals i en un d'ells Portillo ha penetrat a l'àrea i Dani Prieto li ha fet un penal que el mateix davanter visitant ha transformat en el que seria el gol de la victòria. Després d'aquest gol, el Mataró ha pressionat una mica més i Óscar Bas ha disposat d'una bona ocasió, però el seu xut ha sortit desviat.

Penal

A la represa l'equip badaloní s'ha tancat encara més, ha buscat totes les murrieries possibles per frenar el joc de l'equip groc-i-negre, on en aquesta segona part s'ha produït el retorn d'Uri Martínez, i que s'ha mostrat molt més ofensiu. Aquest jugador ha provocat l'expulsió del lateral dret visitant, que ha deixat el seu equip en inferioritat, cosa que no ha trencat en cap moment l'esquema de joc del Lloreda que ha arribat la final amb el triomf sense patir excessivament, a causa de la innocència de l'atac local.

Porter Lloreda

CE MATARÓ EF - LLOREDA 0-1

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Lluís, Antonio Pérez (Dídac Bancells 77'), Dani Prieto, Willy, Parri (Abel Moreno 82'), Baba (Uri 46'), Pintor, Óscar Bas (Jaume Gras 46'), Joan Barber (Adan Nevado 70'), Marc Aranyó.
GOL: 30' Portillo de penal (0-1).