El CE Mataró rep un rival directe

El conjunt mataroní juga a casa davant un Lloreda que arriba amb els mateixos punts, mentre el Cirera juga un derbi a Premià de Mar

Mataro-gramanetEl CE Mataró inicia un tram molt important del campionat on jugarà 3 partits de 4 a casa, i ho fa davant el Lloreda, equip badaloní amb el que està igualat a punts al tercer lloc de la taula. Promet ser un partit molt complicat ja que s'enfronten les dues defenses que han rebut menys gols (16 el CE Mataró, i 17 el Lloreda, 6 d'ells a Cirera). L'equip del Lloreda ha aconseguit mantenir el zero 5 vegades a casa seva i 5 vegades més fora de casa, exactament igual que el CE Mataró.
Les dues darreres temporades fan ser victòries locals per 2-0 i 3-0. El partit es jugarà diumenge a les 16:30 hores.
A la primera volta el CE Mataró va guanyar al camp del Lloreda per 0-1, i seria molt important obtenir els tres punts per deixar una mica enrere un dels rivals directes.

Derbi a Premià de Mar entre Premià Esportiu i UD Cirera

El Cirera juga un derbi a Premià de Mar on intentarà donar la sorpresa com ho va fer al Camp del Centenari davant el CE Mataró. El darrer partit oficial es remunta a la temporada 87-88 a 2a Regional amb resultat d’empat a un gol. 
Els premianencs a casa seva estan una mica irregulars (només han guanyat 4 dels 8 partits jugats) i la UD Cirera intenterà pescar alguna cosa positiva, com ha fet en 5 dels 8 partits jugats a fora en el que portem de campionat, i és que l'equip cirerenc ha sumat més punts fora de casa (11) que al seu terreny de joc (10).

Cirera-Premià