El CE Mataró només pot empatar i perd una posició

Ha estat un partit força dur que ha acabat sense gols

El CE Mataró EF ha tret un empat del camp del Sant Joan de Montcada, on la temporada passada s'havia caigut per 4-2. Un bon punt que és però insuficient per mantenir la segona posició que el Carmelo li ha arrabassat a l'equip groc-i-negre.

El partit d'avui a Montcada ha estat força dur i amb nivell de joc discret en un camp molt complicat, per les seves reduïdes dimensions, contra un equip que encadena ja vuit jornades sense perdre, de les quals cinc han estat empats. Al final el partit ha acabat sense gols, tot i que la millor ocasió ha estat pel Mataró, protagonitzada per Dídac Bancells a la segona meitat. 

De tota manera la lliga és molt llarga, queden 16 partits i d'ells l'equip de José M. Polo n'ha de jugar 9 a casa (3 en els propers 4 partits, on l'equip groc-i-negre s'haurà de fer fort), i 7 a fora (3 d'ells en derbis comarcals). La millor notícia és que van incorporant-se alguns dels jugadors que estaven lesionats (com Pol Andiñach o Marc Ariño i Luisito que estava a la banqueta) i la plantilla sembla ben compensada per intentar lluitar per l'ascens, quan tothom estigui a punt.

SANT JOAN MONTCADA - CE MATARÓ 0-0

CE MATARÓ: Pedro López (Pol Andiñach 61'), Antonio Pérez, Abel Moreno, Dani Prieto, Willy, Parri, Baba (Oscar Bas 80'), Albert Pintor, Jaume Gras (Dídac Bancells 46'), Sergio Cobo (Marc Ariño 61') i Marc Aranyó.

Mataro-gramanet