S'acaba la primera volta de la Segona Catalana

El Mataró juga al camp del Ripollet i el Cirera rep a casa el Turó Peira

Partit Mataro-CireraS’acaba la primera volta i ho fa amb un dominador clar i amb molts equips lluitant per la segona posició que dóna accés a jugar la fase d'ascens a Primera Catalana, entre ells el Mataró que dijous va guanyar 2 a 0 al Premià de Dalt i ha empatat a 31 punts amb el Carmelo a la segona posició. Els groc inegres tanquen la primera volta al camp del Ripollet, un equip que té dos punts menys i que també lluita per l'ascens. Sumar els tres punts no serà fàcil, però l'equip de Polo ho intentarà per començar la segona volta el més ben posicionat possible.
L'últim i únic precedent de visita mataronina a Ripollet es remunta a la temporada 2010-11 a Preferent (aquella en que el CE Mataró no va acabar) i el resultat va ser contundent: 6-0 favorable al Ripollet.

El Cirera també té un partit important contra un rival directe en la lluita per fugir del descens, que està a només 3 punts.  El conjunt groc rep diumenge a les 12 hores la visita del Turó Peira, un equip que té dos punts menys. Si els mataronins guanyen acabaran la primera volta agafant un bon coixí de punts sobre els llocs de descens.
La darrera visita del Turó Peira al camp del Cirera va ser la temporada 2003-04 i el resultat va afavorir els locals per 2-1.

Dels altres partits de la jornada hem de destacar el derbi premianenc de diumenge a les 12 hores al camp del Premià de Dalt.

17a jornada (19 gener)
CIRERA - Turó Peira (12h)
PREMIÀ DALT - PREMIA MAR (12)
Ripollet - CE MATARÓ (16 h)