El Mataró supera al Premià de Dalt i torna al segon lloc

Els de Polo van poder superar aquest partit aplaçat jugat en horari gens habitual, dijous a la nit

  • Redacció
  • Divendres, 17 Gener 2014 11:17

Bola

El CE Mataró ha aconseguit aquest dijous refer-se de la derrota al derbi contra el Cirera, guanyant al Premià de Dalt. Es tracta del partit de la 14a jornada que es va haver d'aplaçar per la mort del president Albert Gibert.

Els premianencs, molt necessitats de punts, no van posar les coses gens fàcils als mataronistes, però a la primera meitat, després d'una primera mitja hora de tempteig, el Mataró va anar incrementant el domini i Cobo va aprofitar una indecisió de la defensa per obrir el marcador.

A la segona meitat els de Polo van anar en busca del segon gol que donés la tranquil·litat i el va trobar en una jugada a pilota parada. Va ser en una falta picada per Parri, que Dani Prieto aprofitant el seu bon joc aeri va saber rematar al fons de la xarxa per assegurar tres punts molt importants que deixen el Mataró de nou segon a la classificació igualat a punts amb el Carmelo i a 7 del líder, el Mollentense.

CE Mataró 2-0 Premià de Dalt

CE MATARÓ: Pedro, Willy, Abel Moreno, Dani Prieto, Antonio Pérez, Parri, Jaume Gras (Adan, 71'), Baba, Cobo (Bas, 58'), Dídac (Joan Barber, 71') i Pintor.
PREMIÀ DE DALT: Claudel, Arnau Garcia (Lkhalf, 46'), Bou, Carrero (Pons, 58'), David Sanchez (Buitrago, 76'), Alborch, Mañanes, Avalos (Drago, 89'), Xavi Rovira, Edgar (Prats, 76') i Aldo.
GOLS: 35' COBO (1-0), 64' DANI PRIETO (2-0).