El Cirera aixafa el Mataró en el derbi de 2a Catalana

Es manté la tradició i el Mataró continua sense poder guanyar el seu rival ciutadà en partit de lliga

La tradició s'ha mantingut i avui a la tarda la UD Cirera, que ja hi havia guanyat en les seves dues anteriors visites en partit oficial, ha guanyat el derbi de 2a Catalana jugat avui al camp del CE Mataró, i ho ha fet aixafant completament l'equip groc-i-negre i derrotant-lo per 0-3, en el primer partit que perdia el seu rival a casa seva aquesta temporada, ja que fins ara només havia cedit dos empats. Però ja se sap que la rivalitat sol portar aquestes coses. I al Mataró no se li solen donar massa bé els derbis...

Partit Mataro-Cirera

A la primera part només juga el Cirera, que fa tota una exhibició

El partit ha tingut uns prolegòmens emotius amb la inauguració de la placa del nou nom del "Camp del Centenari" i també amb l'acte d'homenatge al president Albert Gibert que va morir el passat mes de desembre. S'ha guardat un emotiu minut de silenci, i quan l'àrbitre ha xiulat l'inici del partit els jugadors del Mataró han continuat sense dir res, i semblant com si no els anés massa en el partit, mentre que els del Cirera han sortit com si els anés la vida. Amb una pressió asfixiant els homes de Dani Murillo han impedit pràcticament que l'equip groc-i-negre passés la línia del mig camp en els deu primers minuts, i fruit d'aquesta pressió i d'una bona passada en profunditat, ha arribat el primer gol visitant quan l'ex-groc-i-negre Jose Medina, que una vegada més ha donat mostres de la seva qualitat, ha marcat el que era el seu primer gol de la temporada.

Tot i el gol el Cirera no ha anat endarrere i ha continuat sense deixar jugar l'equip local, que ha notat molt les absènices de diversos  jugadors importants, i que en tota la primera part no ha arribat a inquietar la porteria de Toni Rodríguez. I en canvi Albert Sànchez, rematant amb l'esquena una falta, i després Alberto Rubio, després de bona jugada personal, han posat el 0-3 en arribar al descans.

La segona part és local però sense profunditat

Amb el partit pràcticament decidit Jose M. Polo ha fet un parell de canvis i la situació ha canviat. La segona part ha estat de domini groc-i-negre però la defensa cirerenca s'ha mostrat molt ferma i el Mataró només ha tingut un parell d'ocasions, una en un cop de cap d'Arañó que ha anat al pal i que d'haver entrat hauria pogut animar una mica la darrera mitja hora, i una altra en una rematada de Nevado, que ha solventat bé el porter del Cirera aturant amb els peus.

La victòria serveix al Cirera per fugir de les posicions de descens, mentre que el CE Mataró haurà de guanyar el Premià de Dalt el dijous, en el partit ajornat en el seu dia, per poder recuperar la segona posició de la taula.

Cal dir també que abans del partit s'ha fet una roda de premsa en la qual s'ha comunicat que el nou president del CE Mataró EF és Fran Seijo, fins ara vicepresident primer i per presentar el nou patrocinador principal de l'equip, el Centre Comercial Mataró Parc.

CE MATARÓ EF - UD CIRERA 0-3

CE MATARÓ EF: Pedro López, Antonio Pérez, Koke (Albert Pintor 46'), Dani Prieto, Abel Moreno, Baba Nimaga, Aleix Aznar "Parri" (Alvaro Yustos 72'), Dídac Bancells, Óscar Bas (Jaume Gras 46'), Sergio Cobo (Nevado 60'), Marc Arañó.
UD CIRERA: Toni Rodríguez, Hèctor Urbano, Miguel Fernàndez, Albert Sànchez (Remo Schonenberger 88'), Sergio Corrales, Alberto Rubio, Adrian Redondo "Fiti", Jose Medina (David Serrano 85'), Cristian Fernàndez, Dani Gutiérrez (Àngel Vega 85') i Javi Bustos (Aleix Tarrés "Peque" 70').
GOLS: 11' JOSE MEDINA (0-1); 26' ALBERT SÀNCHEZ (0-2); 43' ALBERTO RUBIO (0-3)