Victòria amb dedicatòria del CE Mataró

L'equip groc-i-negre guanya el primer partit després de la mort del seu president al camp de la Catalana

Els jugadors del CE Mataró volien dedicar, de forma pòstuma, una victòria al seu president Albert Gibert, mort la setmana passada, i ho han aconseguit avui a la primera oportunitat en el partit jugat al camp de la Catalana a Sant Adrià del Besós.

Els jugadors han sortit molt motivats i han demostrat ser superiors al seu rival i aquesta superioritat ha acabat reflectida al marcador amb un clar 0-3.

De tota manera no ha estat fàcil. A la primera part l'equip local s'ha defensat bé i amb contundència i no ha estat fins que faltaven quatre minuts per arribar al descans en que el defensa Dani Prieto ha avançat el Mataró mitjançant un gran xut de falta directa.

Prieto Gol

Amb el gol d'avantatge l'equip groc-i-negre ha pogut jugar més tranquil i ha sentenciat el partit poc després del quart d'hora de la segona part en uns minuts d'inspiració en què han marcat Dídac Bancells i Baba Nimaga, i amb el 0-3 al marcador s'ha pogut arribar al final amb tranquil·litat per obtenir una merescuda i buscada victòria.

Amb aquests tres punts l'equip de José María Polo recupera la tercera posició i fins i tot podria pujar al segon lloc, que al final dóna l'accés a la promoció, si guanya el partit ajornat contra el Premià de Dalt.

CATALANA - CE MATARÓ EF 0-3

CE MATARÓ EF: Pedro López, Antonio Pérez, Dani Prieto, Koke, Willy, Abel Moreno, Óscar Bas (Dídac Bancells 46'), Baba (Adan Nevado 70'), Albert Pintor, Víctor Hernàndez (Jaume Gras 77') i Marc Aranyó.
GOLS: 41' DANI PRIETO (0-1); 64' DÍDAC BANCELLS (0-2); 69' BABA (0-3)