Festa gran a Cirera amb la golejada més gran de la temporada

L'equip mataroní repassa el Lloreda abans de la presentació de tots els seus equips

Avui era un dia important per a la UD Cirera, ja que el club, després del partit del primer equip davant el Lloreda, feia la presentació de tots els equips de l'entitat, i el primer equip ha respost a la convocatòria festiva clavant-li una golejada al seu visitant, el Lloreda, que s'ha emportat un 6-1, que és el resultat més ampli de la 2a Catalana en tot el que portem de temporada, i això aconseguit davant de l'equip badaloní que fins ara només havia encaixat 8 gols i en 6 partits havia aguantat el zero a la seva porteria. Vaja, tot un èxit!

Presentació Cirera

La UD Cirera feia ja quatre partits que no guanyava i es veia ficat a la zona de descens, i necessitava guanyar. Això hauria pogut significar excessiva pressió per a l'equip, però no ha estat així. Han sortit a jugar molt concentrats, i el més important, amb eficàcia davant de porteria. Bustos, Fran Carrasco i Serrano a la primera part ja han col·locat el 3-0.

Després a la represa quan els visitants jugaven amb 10 per una expulsió rebuda a la primera part, han reduït diferències, però ha estat un miratge ja que l'equip groc ha tornat a la càrrega i Fran Carrasco ha ampliat el marcador, i a més un altre jugador badaloní ha estat expulsat propiciant un final tranquil, amb un altre gol de Bustos i un de Fran Carrasco que així ha completat un "hat-trick".

Amb aquesta victòria el Cirera surt de la zona de descens, tot i que de moment només li separa un punt, i tenint en compte que el primer equip que hi entra, que és l'Equipo Ja, té un partit menys jugat.

UD CIRERA - LLOREDA 6-1

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Sergio Corrales, Albert Sànchez, Adrian Redondo (Sergio Herrera 83'), Javi Bustos, Cristian Fernàndez, Remo, David Serrano, Fran Carrasco, Dani Gutiérrez, Hèctor Urbano (David Jiménez 46').
GOLS: 17' BUSTOS (1-0), 24' FRAN CARRASCO (2-0); 36' SERRANO (3-0); 51' Castro (3-1); 74' FRAN CARRASCO (4-1); 80' BUSTOS (5-1); 86' FRAN CARRASCO (6-1).