Golejada del CE Mataró, que es queda curta

La victòria per 4-1 davant del cuer situa l'equip groc-i-negre en tercer lloc a dos punts del primer

El CE Mataró EF s'ha refet de la derrota de la setmana passada al camp de l'Equipo Ja amb una golejada davant del Gramanet B, el cuer de la 2a Catalana, que s'ha quedat una mica curta pels mèrits fets per l'equip local.

Cristian obre la llauna
La primera part ha estat discreta, fins i tot amb domini territorial en molts moments de l'equip colomenc, tot i que sense crear perill, i amb moltes més oportunitats clares per part del Mataró. La primera al minut 3 l'ha tinguda Baba, després d'una bona combinació, però ha fallat la rematada final. Després Parri ha fet una bona jugada individual acabada amb un xut col·locat que ha aturat el porter visitant, i finalment, a la mitja hora, a la sortida d'un córner, ha estat Cristian, rebent al segon pal, el que ha marcat el primer gol de potent xut. Després, abans del descans, encara hi ha hagut dos gols anul·lats a Víctor i Sergi Cobo.

Gol abraçats

A la represa golejada i el primer gol en contra a casa de la temporada
A la represa el Mataró ha començat altre cop amb força i una gran jugada col·lectiva amb centrada de Willy l'ha rematat a boca de canó Marc Aranyó i el porter visitant s'ha lluït amb una gran aturada. A poc a poc l'equip groc-i-negre s'ha fet amb el control absolut de la situació i als 10' a la sortida d'un altre córner ha arribat el segon gol amb una rematada de cap espectacular de Víctor Hernàndez, que amb aquest arriba ja als sis gols aquesta temporada.

Mataro-gramanet

Poc després Aranyó ha estavellat una falta al travesser i a l'equador de la segona part Dídac Bancells ha rebut una passada de Baba i ha fet una bona jugada personal culminada amb un esplèndid xut creuat que ha significat el tercer gol i la tranquil·litat. I per acabar d'arrodonir la golejada Baba ha fet una jugada sensacional des del centre del camp, driblant jugadors i superant el porter en la seva sortida.

Amb el 4-0 hi ha hagut un cert relaxament que ha permès que el Gramanet B marqués el gol de l'honor, que era el primer que rebia el Mataró a casa aquesta temporada després de 436 minuts de joc.

CE MATARÓ EF 4-1 GRAMENET MILAN B

CE MATARÓ EF: Pol Andiñach, Luís (Albert Pintor 63'), Antonio Pérez, Koke (Abel Moreno 75'), Willy, Parri, Cristian (Sergio Cobo 31'), Baba, Dídac Bancells, Víctor Hernàndez i Marc Aranyó (Adan Nevado 84').
GOLS: 30' CRISTIAN (1-0); 59' VÍCTOR (2-0); 67' DÍDAC (3-0); 75' BABA (4-1); 76' Jiménez (4-1).