El CE Mataró deixa escapar un 0-2 i perd contra l'Equipo Ja

Els groc i negres cauen fins la quarta plaça del grup

• Diumenge, 03 Novembre 2013 22:58

El CE Mataró va perdre aquest dissabte contra L'Equipo Ja, equip que els va remuntar els dos gols de renda que els de Polo tenien al descans (0-2), en un partit que no es va jugar al seu terreny de joc habitual sinó al Municipal de La Florida de L'Hospitalet, ja que el seu el tenien tancat per incidents en el darrer partit.

Els groc i negres, que van fer una bona primera part sobre la superfície de gespa artifical, ja havien marcat dos gols abans de la mitja hora, gràcies a dos bons contraatacs culminats per Marc Aranyó i Víctor Hernàndez, i encara es va reclamar un penal comès sobrer Óscar Bas.
A la segona meitat, però, els locals van marcar de seguida, es van animar, i amb un joc molt dur van saber donar la volta al marcador, amb gran efectivitat davant de porteria. Al darrer minut, el Mataró va reclamar un penal que semblava clar sobre Cristian però l'àrbitre no en va voler saber res.

Equipo Ja 3- 2 CE Mataró

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Luisito, Willy, Antonio Pérez, Koke, Parri (Albert Pintor 57’), Baba, Víctor Hernàndez (Dídac Bancells 75’), Óscar Bas, Sergio Cobo (Cristian 64’) i Marc Aranyó (Adan Nevado 75’).
GOLS: 7' VÍCTOR HERNÀNDEZ (0-1); 25' MARC ARANYÓ (0-2); 50' Adil (1-2); 67' Gallego (2-2); 85' Youssef (3-2).