El Mataró desaprofita el moment de posar-se líder

Una vegada més el Premià puntua a Mataró i evita que l'equip groc-i-negre se situï en primer lloc

El CE Mataró ha desprofitat una bona ocasió de situar-se líder de 2a Catalana, ja que només ha pogut empatar davant del Premià de Mar i d'aquesta manera ha desaprofitat el moment de situar-se en primer lloc després de la derrota del Molletense al matí al camp del Ripollet. Tot i que de moment encara consta el Mataró com a primer a l'espera que el Comité de Competició ratifiqui un partit suspès del Molletense que guanyava 2-4 a poc del final.

El Premià de Mar, en totes les èpoques i en categories diverses, ha estat un rival complicat per a l'equip groc-i-negre que no l'ha pogut guanyar en cap dels onze enfrontaments que hi ha hagut en els darrers 35 anys aquí a Mataró. I avui no ha estat una excepció i els premianencs s'han emportat un valuós empat.

El partit no ha estat brillant, ha tingut poques ocasions clares de gol, però els dos equips, que han demostrat tenir bones maneres i bons conceptes tàctics, han lluitat per tenir el control del partit però sense llançar-se mai a un atac desbocat. Així la primera part ha estat molt equilibrada amb les defenses controlant bé els atacs rivals i els intents s'han limitat a pilotes penjades i rematades de cap i a xuts de fora de l'àrea, que no han suposat problemes per als porters.
L'única ocasió clara de gol ha arribat a molt poc del descans quan, en una jugada d'estratègia, a la sortida d'una falta, Víctor ha rematat de cap al travesser.

Mataró-premià de dalt

A la represa d'entrada ha semblat que els visitants agafaven el control, però han estat només uns pocs minuts, en els quals Pol ha hagut de fer la seva única intervenció de mèrit aturant un xut de falta força complicat. Després el Mataró, a poc a poc, ha anat agafant les regnes del partit i Parri ho ha provat en xut des de la frontal que ha fregat el travesser i després Sergio Cobo ho ha provat en dues ocasions ben dirigits a porteria però sense excessius problemes per al porter visitant.
Quan faltava un quart d'hora ha estat expulsat un defensa visitant i això semblava poder obrir una escletxa més de cara al triomf local, però el tècnic visitant ha reestructurat el seu equip amb tres canvis de cop i al Mataró li ha costat molt acostar-se amb perill a l'àrea ben defensada per la defensa premianenca.

El millor del Mataró, possiblement, veure la magnífica estructura defensiva, amb bona porteria, bons laterals, que a més pugen bé a l'atac, i una parella de centrals molt compacta i ben compenetrada, i que ja porta quatre partits de lliga a casa sense encaixar cap gol.

CE MATARÓ EF - PREMIÀ ESPORTIU 0-0

CE MATARÓ EF: Pol Andiñach, Lluís, Koke, Dani Prieto, Willy (Óscar Bas 87'), Parri, Cristian, Antonio Pérez (Baba 62'), Sergio Cobo, Víctor Hernàndez (Dídac Bancells 80') i Marc Aranyó.
PREMIÀ ESPORTIU: Pablo Doñate, Borja, Xavi, Julio, Zarzu, Gerard, Masa (Ivi 55'), Angel (Litus 77'), Fede (Edu 89'), Nil, Carlos (Valderas 62')..