El Cirera goleja a l’UDAF Sant Martí (4-1)

Els grocs s’imposen a un rival directe

CIRERA: Palomino, Sánchez (Carles), Álex (Delgado), Castilla, Párraga (Mariano), Miguel Ángel, Nogales, Alfons, Mario, Manolito i Chía.
GOLS: 13’ MARIO (1-0); 35’ PÁRRAGA (2-0); 39’ MIGUEL ÁNGEL (3-0); 46’ MANO-LITO (4-0); 72’ Paquito, en transformar un penal (4-1).

El Cirera va jugar un bon partit a casa aconseguint tres punts molt importants que mantenen el conjunt groc en l’aferrissada lluita pels dos primers llocs del grup.

Els mataronins van sentenciar el matx en la primera part amb tres gols obra de Mario, Párraga i Miguel. El bon nivell de joc dels cirerencs va continuar a l’inici de la segona meitat quan una diana molt matinera de Manolito va posar fi a qualsevol esperança de remuntada dels visitants, un conjunt que trobava empatat a punts amb el Cirera.

A partir d’aquest quart gol, els locals es van limitar a adormir el partit i només van cedir un gol davant d’un equip que no va demostrar el perquè del seu bon lloc a la classificació.