El CE Mataró guanya a Badia amb una gran segona part

L'equip groc-i-negre es manté en segon lloc de la taula

El CE Mataró ha guanyat el partit que ha jugat avui al migdia al camp del Badia del Vallès per 0-4 i es manté en el segon lloc de la taula classificatòria a dos punts del líder que és el Molletense.

Gol Víctor

L'equip local, el del poble de Sergio Busquets del Barça, que ha pujat aquesta temporada de 3a i que està situat a la part baixa de la taula, ha sortit amb molta empenta ja que estava molt necessitat d'un triomf, però s'ha trobat al davant un rival molt ben organitzat defensivament, i amb la novetat de veure a Luisito d'interior i en tota la primera part no hi ha hagut ocasions clares de gol ni per un ni per l'altre bàndol, i s'ha arribat al descans amb el marcador igualat a zero.
A la represa a poc a poc ha anat canviant la situació i el Mataró s'ha fet amo del partit. Ben aviat Sergio Cobo ha marcat de xut llunyà, i poc després ha arribat el segon gol en una jugada d'estratègia amb rematada d'Antonio al segon pal. Aquest gol ja ha enfonsat els locals, que físicament ja anaven cap a avall i en el tram final l'equip groc-i-negre ha sentenciat amb dos gols de contraatac a càrrec de Marc Aranyó i Cristian Pérez.

Destacar que el Mataró ha marcat en tots set partits que ha jugat, arribant ja a la quantitat de 17 gols, sent superat només pel Sants, i que només n'ha encaixat 3, cosa que indica clarament la solidesa defensiva de l'equip de Polo, que en cinc dels set partits ha aconseguit mantenir el zero.

BADIA VALLÈS- CE MATARÓ EF 0-4

CE MATARÓ EF: Pedro López, Antonio Pérez, Dani Preto, Willy, Koke, Luisito, Parri, Baba (Dídac Bancells 82'), Sergio Cobo (Marc Aranyó 73'), Víctor Hernàndez (Albert Pintor 61') i Oscar Bas (Cristian Pérez 67').
GOLS: 56' Sergio Cobo (0-1); 63' Antonio Pérez (0-2); 85' Marc Aranyó (0-3); 89' Cristian Pérez (0-4).