El Cirera cau derrotat al camp del líder

El Molletense ho va resoldre a la primera part amb un 3-0

La UD Cirera no ha pogut treure res de positiu del camp del líder i per tant no ha pogut fer un favor al CE Mataró que, com a molt, haurà de mantenir-se en el segon lloc, si el diumenge guanya a Badia.

Cirera-Guineueta

El Molletense ha marcat aviat i després ja ha jugat bastant a plaer i ha estat molt resolutiu a la primera part, amb dos gols de tres minuts i arribant al descans amb un clar 3-0 a favor i el partit pràcticament resolt.
A la represa ha millorat el joc del Cirera, davant d'un equip local que ja ha dedicat a mantenir el seu avantatge, i a poc del final Dani Gutiérrez ha marcat el gol de l'honor.

MOLLETENSE- UD CIRERA 3-1

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Sergio Corrales (Demba 46'), Alberto Sànchez, Miguel Fernàndez, Javi Bustos, Cristian Fernàndez (David Jiménez 46'), Aleix Tarrés "Peque" (Sergio Herrera 59'), Remo, Jose Medina, Dani Gutiérrez i Hèctur Urbano.
GOLS: 12' Santi Rodríguez (1-0); 30' Jiménez (2-0); 33' Latre (3-0); 84' DANI GUTIÉRREZ (3-1).