L’Escala fa encendre novament l’alarma a la Cerdanyola (0-2)

Els mataronins van cedir al final i es queden amb els mateixos punts que el primer equip que ocupa zona de descens

CERDANYOLA: Cristian, Camprubí, Francecs, de la Cruz, Teruel, Pumuki, León (Óscar, 65’), Abel, Javi Román, Marcelo i Marcel (Cascos, 71’).
ÀRBITRE: Sr. García Fernández. Va expulsar amb vermella directa el local Palomeras (40’) i al mataroní Javi Román (86’). Targetes grogues per Carreras, Joel, Carbó, Pitu Batlle, Dídac i Negre (2, expulsat als 85’), de L’Escala; i per Teruel, Pumuki, Abel i Marcelo.
GOLS: 61’ Negre (1-0); 81’ Sergi, de penal (2-0).


Partit molt igualat i de força nivell però que no va acabar amb el resultat desitjat per la Cerdanyola. Els mataronins van aguantar molt bé durant seixanta minuts al seu rival, però van cedir al final i es queden amb els mateixos punts que el primer equip que ocupa zona de descens. Els homes entrenats des de fa uns dies per Miguelín Guerrero van realitzar una primera meitat molt correcta, tot i que només es van acostar amb cert perill un parell de cops a l’àrea rival. L’ocasió més clara dels mataronins en els primers quaranta cinc minuts va arribar a peus del golejador de l’equip, Javi Román.

A la segona meitat va passar factura la falta de costum de jugar en gespa natural, que a més va ser molt regada durant el descans. I quan només havia passat un quart d’hora va arribar el primer gol de L’Escala, un gran gol des de fora l’àrea obra de Negre. Això va enfonsar a l’onze mataroní, que tot i jugar amb un home durant gairebé tota la segona meitat no va saber reaccionar. Quan faltaven deu minuts, els locals van sentenciar de penal.

Redacció / J.Pizarro // El Tot Esport