Juventus i Mataronesa continuen a la zona alta

El Ronda va sumar la primera victòria de la temporada després de guanyar el derbi a la Verdiblanca

130601 Fut Mataronesa - CastellnouEn el grup V de Quarta Catalana el Juvesport va empatar a quatre gols a Tiana i suma el seu primer punt de la temporada. El Juventus va guanyar a fora i continua segon a la caça del líder. El Molinos va golejar al Masnou i continua situat a la parta alta de la taula. El Salesians va perdre i encara no ha puntuat.

Golejades d'escàndol en el grup VI

La Mataronesa va golejar sense pietat al Rocafonda i va guanyar el derbi mataroní 1 a 10. El Ronda va sumar la primera victòria de la temporada després de guanyar el derbi davant la Verdiblanca. L’Iluro i Athlètic van perdre amb una maneta.

El Ronda guanya 1-4 el derbi davant la Verdiblanca

El Ronda va sumar la primera victòria de la temporada després de derrotar en el derbi mataroní a la Verdiblanca per 1 a 4. Kamby Bakary va avançar als visitants en el minut 23’ de joc i  poc després Lamin Jawneh feia el 0 a 2 amb el que es va arribar al descans.
A la represa Raul Valdivia va retallar diferències, però la Verdiblanca es va quedar amb dos homes menys i Lamin primer i després Kamby van tornar a marcar pel Ronda fent l’1 a 4 final.

Verdiblanca: Pau Da Silva, Javier Rodriguez, Pedro Fonseca, Hossain, Juan carlos, Jesus, Ivan Sierra (Abel, 46’), Morillas, Abdelhamid (Marc, 46’), Valdivia, Jonathan Valle (Angel, 74’).
Ronda: Antonio, Bakary, Sankareh, Eloy, Lamin, Trawally, Hamdi, Moussa (Diarra, 62’), Jarju (Harouna, 62’), Ousman Camara, Mamadou Sow.