El Liverpool guanya al Bufalà i es col·loca cinquè

El Pla d'en Boet va empatar a Pineda i La Llàntia va perdre a casa per golejada

130512 Cirera-pla d\'en  boet1El Liverpool va guanyar 4 a 1 al Bufalà, un dels equips forts de la categoria la temporada passada, i continua a la zona alta de la classificació. Ara mateix els vermells són cinquens.

Antonio Muñoz va avançar al minut 3’ de joc al conjunt mataroní, però pocs minuts després els badalonins aconseguien l’empat gràcies a un gol en pròpia porta dels locals. Tot i això, el Liverpool va continuar controlant el matx i abans del descans Ibu Baldeh feia el 2 a 1. A la represa Antonio Muñoz va tornar a marcar fent el 3 a 1 que encarrilava el matx. Ibu Baldeh va fer el 4 a 1 final.

LIVERPOOL - BUFALÀ 4-1

LIVERPOOL: Javier Palomino, Jesus Torres (Sergio, 45’), Genis Ros, Daniel Navarro (Artero, 85’), Miguel Angel (Reyes, 83’), Antonio Muñoz, Falilou Gomis, Carlos Alonso (Hamza, 45’), Bakhou, Tomas Montes (Roman, 77’), Ibu Baldeh.

El Pla d'en Boet treu un empat a fora

El Pla d’en Boet va empatar a 2 gols al camp del Pineda de Mar i va sumar un punt que li permet abandonar els llocs de descens directe. Els visitants es van avançar en el minut 3’ de joc, però els mataronins no es van enfonsar i al minut 20’ de joc Youness El Harrak feia l’empat. Tres minuts més tard Said Dahbi feia el segon gol mataroní i avançava als grocs. Però abans d’arribar al descans l’equip de casa va empatar el matx. A la segona part tots dos equips van buscar la victòria, però el marcador ja no es va moure. Al final repartiment de punts entre dos equips de la zona baixa de la taula.

La Llàntia no aixeca cap i aquesta setmana va perdre a casa 2 a 6 davant el Poble Nou de PIneda. Un setmana més el conjunt mataroní continua en llocs de descens directe a Quarta Catalana.

PINEDA - PLA D' EN BOET 2-2

Pla d’en boet: Jairo Hernandez, Youness, Carlos Morgado (Alberto, 27’), Javier Alvarez, Guillem Bolillo, Albert Reyes (Ruben, 77’), Abel Rojan, Said, Angel Navarro, David Cabezas (Beltran, 87’), Jose Manuel (Romero, 18’).