La UD Cirera torna a caure derrotada a casa

La Guineueta va aconseguir la primera victòria de la temporada al terreny cirerenc

La UD Cirera va patir la segona derrota consecutiva i també la segona derrota a casa de la temporada davant el Guineueta, equip que així obtenia el seu primer triomf de la temporada i feia baixar l'equip mataroní fins 13a plaça a només un punt de la zona de descens.

Cirera-Guineueta

L'equip barceloní era dels que al començar la temporada s'havia dit que s'havien reforçat bé i que seria un dels equips a batre, però fins ahir no havia fet res de bo. Però al camp del Cirera van ressuscitar i van guanyar un partit molt important per a ells.

Cirera-Guineueta

Els visitants van plantejar el partit molt bé i després de defensar-se amb ordre van avançar-se poc després de la mitja hora de joc. Després a la represa van continuar molt ben plantants sobre el terreny de joc aturant els atacs locals, i a vuit minuts del final van marcar el segon. La desesperada ofensiva local en els minuts finals els va permetre reduir diferències, però una expulsió d'Ignasi els va acabar de tallar les ales.

UD CIRERA- GUINEUETA 1-2

UD CIRERA: Toni, Cristian, Corrales, Alberto, Hèctor (Ignasi 82'), Remo (Herrera 75'), Dani, Bustos, Peque, Medina (Rubio 46'), Demba (Joan 58').
GOLS: 35' Villegas (0-1); 82' Cristo (0-2); 85' BUSTOS (1-2).