El CE Mataró guanya un partit complicat i es fica segon

El Turó Peira ho ha posat difícil i l'equip groc-i-negre no ha sentenciat fins al darrer minut

El CE Mataró ha aconseguit sumar tres punts molt importants davant un rival sempre difícil i que sol acabar a la part alta de la taula, com és el Turó Peira i d'aquesta manera se situa al segon lloc de la taula, a dos punts del líder que és el Molletense (tot i que de moment aquest equip haurà d'esperar la decisió del Comitè en un partit suspès al tram final per una agressió a l'àrbitre per part d'un jugador de l'altre equip quan anaven guanyant 2-4).

No ha estat un partit lluït, hi ha hagut molta lluita, i l'equip local ha aprofitat primer un regal del porter visitant per avançar-se, s'ha defensat bé després i ha sentenciat en el darrer minut amb el 2-0.

El Mataró ha tingut el control del partit, durant la meitat de la primera part, tot i que sense crear ocasions clares de gol, però Víctor Hernàndez ha aprofitat un refús dolent del porter a la sortida d'un córner per afusellar el primer gol. Aquest gol del migcampista groc-i-negre era el seu tercer gol en tres partits i amb 4 en total és el màxim golejador de l'equip.
A partir d'aquí l'equip visitant, que ha demostrat molt d'ofici i força qualitat en quasi tots els seus jugadors, ha dominat i Andiñach s'ha lluït en una rematada del Víctor visitant rasa i molt difícil d'aturar.

Gol Víctor

A la represa ha continuat la mateixa tònica dels darrers minuts amb un Mataró força endarrerit i sense poder treure la pilota amb comoditat. Als sis minuts Pol Andiñach s'ha tornat a lluir en una doble aturada espectacular evitant el gol que, possiblement, es mereixia l'equip visitant. Després, la defensa local s'ha afermat i no ha deixat ja més opcions a l'equip visitant, i finalment ha pogut conservar el zero a la seva porteria, cosa que ha succeït fins ara en els tres partits jugats a camp propi. No està mal 270 minuts sense encaixar cap gol, diu molt de la bona estratègia defensiva de l'equip de José M. Polo.

L'equip barceloní estava abocat a l'atac i semblava que el Mataró, tot i que tenia com a missió fonamental no encaixar cap gol degut a la importància del resultat, els podria sorprendre al contraatac. Ja passada la mitja hora Willy ha tingut una bona ocasió amb un bon xut dirigit a l'escaire però Omar ha evitat el gol que la grada ja cantava, i ja en el temps afegit Abel Moreno, pràcticament en la primera pilota que tocava, l'ha aixecat per sobre al defensa i Dídac guanyant-los l'esquena ha controlat bé i ha superat per sota al porter visitant marcant el gol de la tranquil·litat.

CE MATARÓ EF - TURÓ PEIRA 2-0

CE MATARÓ EF: Pol Andiñach, Lluís, Antonio, Dani Prieto, Willy, Parri, Cristian, Baba, Sergi Cobo (Dídac Bancells 82'), Victor Hernàndez (Abel Moreno 89'), Marc Aranyó (Óscar Bas 74').
TURÓ PEIRA: Omar, Ignasi, Jorge (Marc 50'), Sergi (Cano 75'), Piacentine, Agus, Dani (Max 46'), Víctor (Bryan 59'), Àlex, Pierre, Tomàs.
GOLS: 19' VÍCTOR HERNÀNDEZ (1-0); 90' DÍDAC BANCELLS (2-0)

Presentació de tots els equips del club

Abans del partit es va fer la presentació de tots els equips de base de l'entitat des del juvenils fins a l'escola, passant per cadets, infantils, alevins, benjamins i prebenjamins, omplint el camp dels colors groc-i-negres.

Sacada d'honor a càrrec del president del JH Mataró

També abans del partit Albert Gibert, el president del CE Mataró, va lliurar una placa commemorativa a Josep Nonell, president del club Joventut Handbol Mataró amb motiu dels cinquanta anys d'aquest club. I aquest va fer la sacada d'honor del partit.