El Cirera cau davant del nou líder de 2a Catalana

Un fort Sants ha derrotat l'equip cirerenc per una diferència potser massa àmplia

La UD Cirera ha caigut derrotada aquest migdia al camp de la Unió Esportiva Sants per 2-0, davant l'equip que degut a la derrota del CE Mataró s'ha convertit en el nou líder de la 2a Catalana.

Cirera-Premià

L'equip cirerenc ha aguantat bé durant quasi tota la primerra part, i fins i tot ha tingut bones ocasions en jugades al contracop, però ja prop del descans ha vist perforada per primera vegada la seva porteria en una jugada polèmica, i força protestada pels jugadors del Cirera, en la qual el porter Antonio ha aturat un xut i després una segona rematada després del seu refús, però en aquesta ocasió l'àrbitre ha donat el gol considerant que l'havia atrapat ja dins la porteria.
I després, abans dels deu minuts de la represa, l'equip blanc-i-verd ja havia fet el segon posant les coses difícils a un equip cirerenc que no ha pogut fer res per remuntar, davant la bona defensa local.

UE SANTS - UD CIRERA 2-0

UD CIRERA: Antonio, Sergio Corrales, Miguel Fernàndez (Sergio Herrera 80'), Bustos, Agus Campos (Albert Rubio 22'), Remo (Demba Traore 46'), Uri Torres (Aleix Tarrés "Peque" 63'), Jose Medina, Dani Gutiérrez, Hèctor Urbano.
GOLS: 38' Marc Franco (1-0); 54' Samuel (2-0).