Mataronesa i Juventus líders de Quarta Catalana

El Rocafonda va guanyar 4 a 2 el derbi mataroní davant l'Athletic Mataró

UD MataronesaEl Rocafonda va haver de reumuntar un 0 a 2 advers per guanyar el derbi mataroní 4 a 2 a l’Atlètic Mataró. Els visitants es van avançar ben aviat 0 a 2 gràcies als gols de Santiago Garcia i Marc Sàlvia. Javier Hidalgo va retallar diferències, i abans del descans es va produir l’expulsió del porter de l’Atlètic, Ricard, un fet que va condicionar i molt el partit.
A la segona part el Rocafonda, amb un home menys, es va fer amb el control del matx i va remuntar gràcies als gols de David Hidalgo, Sergio Martínez i Abdu.

ROCAFONDA - ATHLETIC MATARÓ 4-2

Rocafonda: Daniel, Ricard (Pol, 46’), Sergio, Hidalgo, David, Ferrer, Rafael, Abdu, Pruna (Alberto, 79’), Rivera, Bernat (Rivas, 86’).
Athletic:  Ricard, Ferran (Bellavista, 67’), Santiago (Martínez, 46’), Albert, Gerard (Albert Martínez, 46’), David (Cuquet, 32’), Ramón (Andrés, 45’), Orriols, Sergi, Isart, Marc.

La Mataronesa líder

La Mataronesa va guanyar 1 a 9 al camp del Malgrat i després de dues jornades és líder empatat a punts amb el Llavaneres B que també ha guanyat els dos partits. La Verdiblanca va empatar 2 a 2 amb el Cabrils mentre que el Ronda va perdre 5 a 2 amb l'Arenys de Mar B.

El Juventus lidera l'altre grup

El Juventus va guanyar 0 a 3 a Tiana i porta dos de dos i lidera la classificació del grup V de Quarta Catalana. El Molinos va guanyar a casa al Bufalà B 3 a 1 i va sumar la primera victòria de la temporada.  Salesians i Juvesport van perdre i encara no coneixen la victòria.