El Cirera guanya el cuer i se situa en cinquè lloc

Ha derrotat el Gramenet B en un partit que dominava per 3-0 però que ha tingut un final calent

La UD Cirera ha obtingut el seu primer triomf a casa a la 2a Catalana després de superar el Gramenet B per 3-2 en un partit que dominava clarament per 3-0 però en què ha hagut de patir per acabar traient els tres punts. Amb aquests tres punts el Cirera se situa en cinquè lloc a tres punts del líder que és el CE Mataró.

Cirera-Gramanet

L'equip local ha sortit en tromba i ben aviat Albert Rubio ha marcat el primer gol. Després, poc després de la mitja hora, Aleix Tarrés "Peque" ha fet el segon, però ja a prop del descans l'equip local ha rebut el primer ensurt quan s'ha quedat amb deu per expulsió d'Albert Sànchez.
Tot i això abans del quart d'hora de la represa Dani Gutiérrez ha fet el tercer que semblava encarrilar bé la victòria, però els colomencs no s'han rendit i aprofitant la superioritat numèrica han reduït fins el 3-2 quan encara faltaven més de deu minuts per acabar. L'equip local s'ha defensat amb ungles i dents i ha aconseguit mantenir el triomf tot i un final calent en el qual s'han vist tres expulsions més, ja en temps afegit, dues per part local i una per part visitant.

UD CIRERA - GRAMENET B 3-2

UD CIRERA: Cuixart, Corrales, Albert Sànchez, Miguel Fernàndez, Redondo, Albert Rubio, Cristian Fernàndez (Bustos 71'), Augusto Campos (Carrasco 46'), Aleix Tarrés "Peque" (Héctor Urbano 46'), Medina (Remo 80') i Gutiérrez (Uri Tores 90').
GOLS: 10' RUBIO (1-0); 34' TARRÉS (2-0); 54' GUTIÉRREZ (3-0); 70' (3-1), 78' (3-2)