El Cirera goleja un fluix Canet i s’emporta el “Memorial Fleitas”

Diumenge a les 18 hores els mataronins comencen la lliga al camp del Badia del Vallès

Futbol CIreraEl Cirera no va tenir problemes per superar i golejar 10 a 1 al Canet de Quarta Catalana en la 39 edició del Trofeu Memorial Angel Manzano Fleitas. El conjunt groc va ser molt superior i va donar tot un recital de gols i de joc el dia que es presentava de manera oficial davant dels seus seguidors.

Empat a Esplugues

De més entitat va ser el rival del Cirera de l’endemà, quan el conjunt groc va viatjar fins a Esplugues de Llobregat per enfrontar-se a l’Espluguenc de Segona Catalana. Els locals es van avançar primer, però ja cap a les acaballes del matx el Cirera va igualar el partit que acabaria amb empat a 1 gol. Els del Baix Llobregat com el conjunt mataroní jagaran a 2a Catalana després d’assolir l’ascens la temporada passada.

Abans, entre setmana, el conjunt mataroní va jugar un amistós al camp del Vilassar de Dalt de Primera Catalana. Tot i fer un molt bon partit els mataronins van acabar perdent 2 a 0 davant un equip que va marcar els dos gols a la segona part.  Recordar que el Cirera comença el campionat de lliga aquest diumenge a les 18 hores al camp del CD Badia.