El Cirera comença la pretemporada amb dues victòries

En el tercer partit de preparació els mataronins van perdre 2 a 0 davant el Vilassar de Dalt de Primera Catalana

130512 Cirera-pla d\'en  boet3La UD Cirera que aquesta temporada també jugarà a Segona Catalana després del seu brillant ascens, ja fa dies que ha començat els entrenaments i aquest passat cap de setmana ja va jugar els seus dos primers partits de preparació, els grocs han començat molt forts i van guanyar els dos partits.

Els mataronins dissabte, en el dia de la seva estrena, van golejar 6 a 0 El Llavaneres de Tercera Catalana. Diumenge el rival era de més entitat, es tractava del Catalonia de Barcelona que també milita a Segona Catalana, però després d’un partit força igualat el Cirera es va imposar 2 a 1 amb gols de Rubio i Peque. Ja entre setmana el Cirera va visitar el Vilassar de Dalt de Primera Catalana on els mataronins van perdre 2 a 0, tot i això els grocs van donar una molt bona imatge.

"Memorial Fleitas"

Ara aquest dissabte a les 18:45 hores rebrà el Canet de Tercera Catalana en la 39a edició del Memorial Angel Manzano “Fleitas”, en la que serà la presentació del conjunt groc davant els seus seguidors. Diuemenge el Cirera es desplaçarà fins a Esplugues de Llobregat per enfrontar-se a les 18 hores a l’Espluguenc. La pretemporada es tancarà el dimecres 4 de setembre quan el Cirera rebi a les 21 hores al Liverpool de Tercera Catalana.