Arrenca el nou Mataró de Jose Maria Polo

El conjunt groc i negre empata a Lliçà d'Amunt i perd a casa davant el Granollers de Primera Catalana

Mataró - GranollersDesprés d’una setmana d’entrenaments, el CE Mataró va jugar aquest diumenge un partit de nivell contra el Granollers, equip de categoria superior (1a Catalana) que es va emportar tal com s’esperava el triomf per un resultat final d'1 a 3. El dia abans, els homes de Polo van empatar en un bon partit que van dominar al camp del Lliçà d'Amunt (1-1) amb un gol Koke.

El matx davant el Granollers va començar amb domini de l'equip més rodat, un Granollers que aquesta temporada estrena entrenador amb ambició per estar a la part alta per lluitar per l’ascens. A poc a poc, el Mataró va començar a veure la manera de superar la forta pressió dels vallesans, però aquests van aconseguir avançar-se en la primera ocasió clara que van tenir al quart d’hora de partit (0-1). El Mataró acabava d’avisar de xut llunyà, i poc després del gol visitant, Víctor Hernandez va protagonitzar la millor opció dels groc i negres en una bona rematada de cap que el porter va desviar just per enviar-la al travesser. Abans del descans hi va haver poques ocasions, fins que els granollerins van tornar a marcar poc abans de marxar al descans. Cal dir que el centre de la línia defensiva del Mataró patia les baixes d'Antonio Pérez i Pintor, cosa que es va notar tot i el gran esforç de Baba en una posició que no és la seva, en la que ja havia jugat els 90 minuts el dia abans.

Al segon temps, després de molts canvis pels dos costats donant minuts a tots els jugadors, els visitants van avisar un parell de cops però el porter Pol Andiñach va respondre bé a dos xuts de mitja distància i a un u contra u amb Llanes. Qui sí que va marcar va ser el Mataró, per mitjà d’un dels jugadors a prova, Nevado, després d’una gran jugada d’Oscar Bas (1-2) que li va cedir la pilota perquè engaltés un bon xut des de dins de l'àrea. Però quan semblava que es podria viure un final de partit emocionant, l’exjugador groc i negre, Eric Llanes, aquest cop va fer el definitiu 1-3 amb una bona rematada de cap.

En definitiva resultat previsible, però bon segon test del cap de setmana pel conjunt de José María Polo que comença a mostrar una imatge il·lusionant per encarar aquesta temporada 2013-14 de nou a 2a Catalana.

CE MATARÓ - GRANOLLERS 1-3

CE MATARÓ: Pedro; Willy, Koke, Baba, Luisito; Víctor Hernandez, Parri; Cristian, Marc Aranyó, Cobo i Ariño.
A la segona meitat van entrar el porer Pol Andiñach, Oscar Bas, Dídac Bancells, Abel Moreno, Germán, Nevado, Chava, Palma i Falhu.
GOLS: 15' Edu (0-1); 40' Uri Sala (0-2); 81' NEVADO (1-2); 84' Eric Llanes (1-3).