La reacció de la Cerdanyola ja és un fet amb la vistòria a casa contra el Sabadell Nord (4-1)

Segon triomf consecutiu de la Cerdanyola després del canvi d’entrenador

CERDANYOLA: Cristian, Ru-bén (Camprubí, 85'), Teruel, Carmelo, De la Cruz, Òscar, Abel (Pumuki, 50'), Oriol (León, 45'), Javi Ro-mán, Marcelo (Yagüe, 83') i Mon-toliu (Bustos, 45').

GOLS: 5' Carlos (0-1); 50' JAVI ROMÁN (1-1); 56' CARMELO (2-1); 75' LEÓN (3-1); 80' JAVI ROMÁN (4-1).

Segon triomf consecutiu de la Cerdanyola que després del canvi d’entrenador sembla haver trobat el camí correcte per evitar la part baixa de la categoria. Diumenge el conjunt mataroní va co-mençar el partit de la pitjor manera possible, encaixant un gol als cinc minuts de partit. A més, els visitants van gaudir d’alguna oportunitat clara per ampliar el marcador, però al final es va arribar al descans amb aquest resultat ajustat.

Però a la represa, els mataronins es van posar les piles i de seguida van donar un tomb al signe del partit amb gols de Javi Román i Carmelo. Després d’això tot va anar sobre rodes, i encara van arribar un parell de gols més que van certificar una golejada que feia molta falta per donar més moral a l’equip.