Marta Torrejón juga l’Europeu de futbol amb Espanya

La jugadora de l’Espanyol cau amb el combinat estatal a quarts de final davant Noruega

Marta Torrejón amb EspanyaLa selecció espanyola absoluta de futbol ha quedat eliminada del Campionat d’Europa de futbol de Suècia després de caure a quarts de final 3 a 1 davant Noruega. En el combinat estatal ha jugat la mataronina i defensa del RCD Espanyol Marta Torrejón.  Aquesta és la segona participació de la selecció femenina espanyola en un europeus, després que l’any 1997 participés per primer cop arribant a les semifinals. Ara el pròxim objectiu de la Marta i les seves companyes serà la classificació pel Mundial de Canadà del 2015.

Abans d’arribar als quarts de final, Espanya havia quedat segona del grup C després de guanyar 3 a 2 a Anglaterra, perdre 0 a 1 davant França i empatar 1-1 davant Rússia. En els quatre partits que ha disputat la selecció espanyola la mataronina Marta Torrejon ha estat titular i ha disputat els 90 minuts.